Vytisknout
Vyhlášení fotbalové pohotovosti
Stejně jako v letech minulých se bude hrát ve všech věkových vrstvách jako podzimní mistrovství školy  v malé kopané. Organizace je rovněž v trendu zvyklostí – p. učitel Zbořil, Pavel Figur + vybraní žáci z předmětu Sportovní činnosti.

    Třídní učitele žádám, aby začali mobilizovat sportovní povědomí, možná by bylo dobré v tělesné výchově připomenout něco ze složitostí tohoto sportu. Mužstva nastupují v klasickém rozestavení 1 + 5. Věřím, že se dokážete rozumně domluvit na sestavách a hráčském kádru. Nezapomeňte, že mužstvo, které nemá hráče na střídání jen těžko dosáhne úspěchu. Pro případ chladného počasí musí mít každý hráč dostatek oděvních vrstev pro potřebu přestávkového zateplení organismu . Start děvčat už dnes považujeme za normální, diváckou účast z řad rodičů a prarodičů rovněž. Prvňáčci si musí rok počkat, určitě se ale budou s družinou dívat.

Hrací harmonogram:

2. a 3. třídy – úterý 25. září 2007

 

4. a 5. třídy -  čtvrtek 27. září 2007

 

6. a 7. třídy -  úterý 2. října 2007

 

8. a 9. třídy -   čtvrtek 4.října 2007

    Každé mužstvo odevzdá soupisku nastupujících hráčů až těsně před zahájením turnaje, pořadí jednotlivých utkání bude průběžně oznamováno pořadatelskou službou. Prosím třídní učitele, aby startujícím hráčům umožnili klidné naobědvání tak, aby nejpozději ve 13,15 hod. byli připraveni na hřišti. Hráčům připomínám: jistě , že všichni chceme zvítězit, kvůli tomu se to hraje. Podařit se to ale může jen těm nejlepším nebo nejšťastnějším. Ti budou jistě právem oslavovat. Rozhodně ale očekávám, že i ti ostatní osvědčí sportovního ducha a případné porážky dokáží důstojně přijmout. To je jeden ze zákonů sportu!

V Přerově na ZŠ U Tenisu, 17. září 2007        Petr Vojáček