Vytisknout

Maminko, tatínku, paní cvičitelko, pane trenére,

považujte prosím následující oznámení za nabídku či výzvu Vám všem, kteří vychováváte sportovně nadanou dceru či syna, Video-upoutávka pracujete nebo chcete pracovat se sportovně talentovanou mládeží. Již rok Vás nejrůznějšími formami informujeme o záměru otevřít na naší škole, tedy Základní škole v Přerově , U Tenisu 4, třídu sportovní všestrannosti.

Třída by měla zahájit činnost  k 1. září 2009. Jednalo by se o 6. třídu s rozšířenou výukou Tělesné výchovy zaměřenou na rozvoj sportovní všestrannosti a herních dovedností. Všechny obsahové podrobnosti si můžete přečíst na našich webových  stránkách . Tu nejpodstatnější informaci Vám oznamujeme teď: Všichni zájemci, žáci 5. tříd, mají možnost zúčastnit se orientačních talentových testů.


První fáze - testy pohybových schopností a předpokladů k motorickému učení proběhnou ve čtvrtek 23. dubna 2009 od 16 hodin na školním stadionu ZŠ Svisle. Uskuteční se  na plastovém povrchu. Přístup na stadion je od nákupního střediska. Rádi si s Vámi popovídáme o sportovní orientaci a zájmech Vašeho dítěte,  poskytneme veškeré informace.

Druhá část talentového poznání bude probíhat v areálu domovské ZŠ U Tenisu dne 14. května 2009, tedy opět ve čtvrtek a opět v 16 hodin. Její obsahovou náplní budou herní  předpoklady dítěte. Při tomto setkání se alespoň částečně budeme zajímat o osobnost žáka. Přineste   prosím k nahlédnutí poslední vysvědčení a současnou žákovskou knížku.