Vytisknout

20190911_105004.jpg 20190918_105834.jpg IMG_20190912_113517.jpg

Začátkem měsíce září jsme se s žáky spotovních tříd vypravili na cyklovýlety po okolí Přerova. Každá třída měla jiný cíl a taky nějaký další program. Letos nám počasí přálo a za slunečných dnů jsme si výlety moc užili. Já, třídní učitelé, děti i dospěláci z řad rodičů a prarodičů, kteří nás doprovázeli, moc nám pomáhali a já jím za to moc děkuji! A všechny děti, kteří se výletu své třídy zúčastnly, chválím a doufám, že se na kolo zase budou těšit a třeba i s rodiči na nějaký výlet vyjedou.

Klikněte na číst dál aby jste se dozvěděli, kam měla která třída namířeno:

2.S vyrazila 19. září a jejím cílem byl Osecký jez. Cestu jsme si zpestřili krátkým výšlapem přes Želatovice a Tučín. Hned po výjezdu od školy jsme zařadili trénink řazení. ...do kopečka na jedničku a z kopečkana šestku... Chvíli to trvalo, ale po několika kolech téměř všichni tuto fintu prokoukli a kopeček před tenisovou halou vyšlapali v sedle. U jezu před Osekem děti plnili úkoly na stanovištích, kde se učili rozjíždět a nasedat na kolo, převážet balónek a řídit jen jednou rukou, projet slalom a jezdit travnatým terénem. FOTKY ZDE.

3.S měla za cíl hřiště v Pavlovicích, kam se vydala 12. září. Za cedulí Pavlovice nás čekala velká výzva výletu a to výšlap k místnímu hřište, ketrý všichni zvládli perfektě! Pak z velkého kopečka zpátky k Bečvě a u Oseckého jezu všichni účastníci absolvovali závod v duatlonu. Nejrychlejšími závodnicemi byly Verunka Němcová, Emča Bělohoubková a Natálka Havelková, nejrycvhlejší závovníci Denny Horák, Kuba Sikora a Jenda Karabina. Všem ale patří za předvedený výkon veklá pochvala. FOTKY ZDE.

4.S jela 10. září na Helfštýn. V pavlovickém kopci jsme uspořádali závod do vrchu. Nejrychlejším vrchařem a majitelem dresu s červenými puntíky se stal Kuba Hanzelka v čase 1:39 s a vůbec nejrychlejší cyklistkou tohoto závodu byla Lucka Slaměníková, která náš kopeček vyjela za 1:27 s. Po svačině jsme na kola připli čísla a týmová označení a vyjeli dál k Helfštýnu, kde nás čekal stíhací závod družstev. Všechny družstva bojovala ze všech sil a odjeli perfektní závod. Po závodu jsme lehce pojedli a vyrazili k Bečvě a zpět ke škole. FOTKY ZDE.

5.S se vydala 11. září na již poměrně náročný cyklistický výlet k lomu do Výklek. Tento výlet žádnou speciální náplň neměl. V průběhu jsme však museli zdolat mnoho kopců v terénu i na silnici. Odměnou nám byl krásný výhled na zatopený lom a občersvení se zmrzlinou v Osečance na zpáteční cestě. FOTKY ZDE.