Vytisknout

Přes to, že začátek školního roku přinesl hodně deště, podařilo se nám uskutečnit cyklistický výlet ve všech sportovních třídách na prvním stupni  (teda krom 1.S, ti pojedou až v červnu...) A jak to tak u nás bývá, nebylo to jen o kolech.

cyklo.jpg
Fotky ze všech výletů najdete ve fotogalerii.

 

2.S vyrazila ve čtvrtek 14.9. přes Želatovice, Tučín do Radslavic. Tam je čekala porjížďka na koních a skotačení na krásném dětském hřišti. Kilometrů jsme zase tolik neujeli, ale výlet si moc užili.

3.S vyjela na kola nejdříve - v pátek 8.9. Čekala nás první výšková zkouška cestou do Pavlovic na hřiště. Odtud jsme sjížděli do Sušice, přejeli přes Bečvu do Oseku na zmrzku. A odtud tou zábavnější cestou podél bečvy - terénem směr Laguna.

4.S svůj cyklovýlet prožila ve středu 13.9. Tady už nás čekalo kopců více. Pavlovice, rozcestí před Lhotou, Hlinsko a našim cílem byl Týn nad Bečvou.

A 5.S již předvedla opravdu kvalitní cyklistický výkon. Plný stoupání i sjezdů jak po silnici, tak v terénu - Želatovice, Tučín, Pavlovice, Hlinsko, Týn nad Bečvou, Gabrielka, Rybářská lávka, Přerov.

Všichni mladí cyklisti předvedli skvělí sportovní výkon a mají mou velkou pochvalu. A mé velké díky patří kolegyním - paním učitelkám třídním i rodičům a prarodičům za perfektní práci při organizaci a průběhu výletů.

A kam pojedeme v červnu? To ještě jisté není... Ale už se na to všichni těšíme.