Vytisknout

Dne 28. března se u nás na škole konal Den učitelů. V ČR slavíme tento významný svátek, protože se právě v tento den narodil učitel národů Jan Ámos Komenský. Díky němu jsme mohli tento čtvrtek vyjádřit veliké díky všem učitelům naší školy za jejich snahu a trpělivost.

Učitelé nám dali tu možnost vyzkoušet si jejich těžkou a záslužnou profesi a musím uznat, že pro většinu z nás to byl nelehký úkol. Sice jsme nebyli úplně jako oni, ale snažili jsme se hodinu udělat co nejzajímavější a nejzábavnější pomocí různých křížovek a testů.

DSC_0073.JPG DSC_0115.JPG DSC_0142.JPG

Myslím si, že se tento den moc povedl a dokonce byl lepší než jsme si představovali. Řekla bych, že by si všichni na naší škole měli učitelů více vážit a pochopit, jak moc náročná práce to je. Doufám, že po dnešním dnu budou mít všichni žáci větší úctu ke kantorům, protože si to rozhodně zaslouží.

Letošní „Den učitelů“ byl jeden z mých nejlepších dnů ve škole, co jsem zažila. Bylo to asi tím, že výuka nebyla tak náročná a mohli jsme si ho společně s mými spolužačkami pěkně zdokumentovat.