Vytisknout

V pátek 26. 5. 2023 se konal 2. ročník turnaje MINIHANDBALL CUP. Pořadatelem a hostitelem byl Sportovní klub Žeravice. Účastnilo se 6 přerovských škol a postaveno bylo 12 družstev.
Soutěžilo se v pěti disciplínách - miniházená, 7m hod na branku, skok do dálky, střelba na cíl, skok přes švihadlo.
Součet bodů ve všech disciplínách rozhodl o vítězi.

1.jpg 8.jpg email.seznam.jpg


Naše škola měla nejvíce družstev. Děti bojovaly co síly stačily, bylo vidět, že se na miniházenou těšily. Pár dětí si zkusilo házenou poprvé, ostatní vyzkoušely co se v kroužku či v tělocviku naučily. Bavily se pohybem s míčem. Každé družstvo alespoň jednou zvítězilo. Radovaly se z každého vstřeleného golu.

1. místo - kategorie 1.-.3. třída
2. místo - kategorie 4. - 5. třída
4. místo - kategorie 1. - 3. třída
5.místo - kategorie 4. - 5. třída

Turnaje se zúčastnily :
Ondřej Jemelka, Michal Černošek, David Hrudkai, Samuel Svák, Matyáš Sova, Miroslav Vymyslický, Patrik Tadič, Štěpán Lehký, Petr Tinák, Anna Boštíková, Václav Král, Karel Sulanský, Daniel Fryštácký, Jan Gazdík, Vojtěch Zdráhal, Bruno Zehnálek, Matyáš Pistovčák, Adam Mikulík, Eduard Figur, Samuel Sigmund, Nela Podepřelová, Matyáš Jedlička, Vít Stojen, Jan Kožuch,Matěj Šálek, Karolína Smékalová, Ondřej Butora, Michal Lakomý, Kateřina Králová, Sebastian Kostruch, Nikol Nováková, Laura Minarčíková, Sofie Švehlová, Anna Špilerová, Nikola Veselá
Podporu jsme měli i v publiku. Přijeli nás podpořit žáci i spolužáci se svými učitelkami, kterým tímto děkujeme.
Poděkování patří také organizátorům SK Žeravice.

Mgr, Skývová Martina, Zaoralová Kateřina