Vytisknout

Ve škoním roce 2016/2017 se naše škola již tradičně zapojila do série turnajů McDonald's Cupu. 

20170503_124925.jpg nastup.jpg vyhlaseni.jpg

Vše začalo školními koly na podzim 2016 pro kategorii II, tj. 4. a 5. ročníky a na jaře 2017 pro žáky kategorie I - 1. - 3. ročníků. Výběr z obou katogorií nás poté reprezentoval v dalších kolech soutěže:

2.5.2017 proběhlo okrskové kolo pro kat. I, kde naši borci obsadili 2. místo a postoupili do okresního finále.

3.5.2017 v okrskovém kole bojovali hoši kat. II. Zde se nám tolik nevedlo a po krásném fotvalovém výkonu jsme smolně obsadili až 5. místo.

10.5.2017 kluci z 2.S a 3. ročníků bojovali v okresním finále. Předváděli také krásný fotbal plný kombinací a střel na branku z blízka i větší vzdálenosti. V prvních třech utkáních s převahou zvítězili. V posledním utkání, které rozhodlo o vítězi turnaje a postupujícím do krajského finále nám chybělo trochu toho štěstíčka v zakončení a prohra 0:1 byla pro nás všechny velkým zklamáním. Celkově jsme si ale odnesli pohár za krásné 2. místo.

Všem klukům patří obrovská pochvala za předvedené výkony. Pro mě jste byli nejlepší a zasloužíte si být všichni jmenováni:

Marco Di Cuia, Šíma Dostál (2.S), Dan Matuška, Tady Filípek, Míša Kašpařík (3.A), Maty Král, Vojtík Přibyl, Max Šimeček (3.B), Filda Kuba, Áda Pobuda, Mara Směták, Marťa Vychodil (3.S), Ráďa Diviš, Alda Hejna, Yorick Jakubec, Ondra Palinek, Adam Řezníček, Marťas Váleček (4.S), Adam Uriča (5.A), Štěpa Hynek, Míša Plánka (5.D)

Mé poděkování patří tatínkům, trenérům a skvělým lidem Pavlu Palinkovi a Jirkovi Kubovi za pomoc při vedení obou družstev v turnajích.

Fotky z jednotlivych turnajů najdete ve fotogalerii.