Vytisknout

1.JPG 2.JPG 3.JPG

Již tradiční fotbalová soutěž škol pro žáky prvního stupně byla letos pro ZŠ U TENISU opět velmi úspěšná. Vše začalo 19. září, kdy proběhlo školní kolo 4. a 5. tříd a 12.4. školním kolem pro 1.S a 2. a 3. třídy. Nejšikovnější hráči reprezentovali nši školu v dalších kolech turnaje.

Okrskové kolo proběhlo 30.4 pro kategorii A (1.-3. třída) a 2.5. pro kategorii B (4.-5. třída). Obě družstva obsadila 2. místo (vítězství oběma uteklo jen díky horšímu skóre při pokutových kopech) a kvalifikovala se do okresního kola.

Okresní kolo bylo pro obě kategorie 7.5. Zde byli úspěšnější starší hoši, kteří tohle kolo vyhráli a jejich turnaj mohl pokračovat krajským finále. Družstvo kategorie A se umístilo na velmi pěkném 2. místě.

Na krajské finále jsme se vypravili 15.5. do Olomouce. Zde naši hoši (Kašpařík Michal, Matuška Daniel (5.A), Přibyl Vojtěch, Král Matyáš (5.B), Kuba Filip, Pobuda Adam, Vychodil Martin (5.S), Zapletal Jakub (4.B), DiCuia Marek, Dostál Šimon, Brabec Tobiáš (4.S)) v obrovské konkurenci předvedli krásný výkon a zaslouženě obsadili senzační 3. místo.

Moc děkuji trenérům a rodičům za podporu, bez vás by jsme takových úspěchů nedosáhli!!!

Fotky a diplomy ze všech turnajů najdete ve fotogalerii školy.