Vytisknout

Koncem měsíce března se opět po dvou letech rozjela školní liga miniházené. A opět s účastí našich žáků z prvního stupně. Do Žeravické I. ligy jsem přihlásila jedno družstvo složené s žáků 2.S a 3.S, v Žeravické II. lize naši školu reprezentují hned dva týmy žáků navštěvujících 4.S a 5.S.

Drustva23S.jpg Drustva45S.jpg Hodina_s_trenrkou.jpg

Další fotky z tréninku a z turnaje najdete ve fotogalerii.

Týden před zahájením soutěže naši školu navštívila trenérka házené Klára Sovová, která našim dětem ze sportovních tříd na 1. stupni miniházenou představila a připravila si pro ně tréninkovou hodinu. Dětem se velmi líbila a mnohé pro házenou nadchla. Mě se pak o to lépe navazovalo s přípravou jednotlivých tříd na trunaj ...a ti nejlepší hráči pak naši školu reprezentovali v Žeravicích.

Ve čtvrek 31.3. se uskutečnil v Žeravicích turnaj pro ty mladší. A naše družstvo ve složení Anička Boštíková, Vojta Zdráhal, Vašek Král, Maty Pistovčák (2.S), Domča Ulma, Adam Remeš, Seba Kostruch, Ondra Bajtek a Maty Kopal (3.S) se umístilo na krásném druhém místě (z ceklových 6 týmů). Nejvíce brankami k tomuto úspěchu přispěl Dominik Ulma a v brance se překonával hlavně Seba Kostuch.

V pátek 1.4. v nové Žeravické hale bojovaly hned dvě naše družstva. U Tenisu 1 ve složení: Barča Kubová, Ema Bělohoubková, Agátka Dvořáčková, Izabelka Mikóczi, Seba Ludík (5.S), Honza Kožuch, Víťa Stojan, Eda Figur a Sam Sigmund (4.S) , pod vedením Katky Zaoralové. A družstvo U Tenisu 2 ve složení: Jožka Tinák, Lukáš Kocián, Sam Chylo, Honza Rybářík (5.S) a Maty Jedlička, Adam Mikulík, Davča Navrátil (4.S). Hráči obou družstev podávali skvělé výkony a ve výsledném bodování družstvo U Tenisu 2 obsadilo první místo a U Tenisu 2 páté místo. Nejlepšími střelci těchto družstev byl Lukáš Kocián s neskutečnými 33 brankami a Agátka Dvořáčková s krásnými 8 zásahy.

Další trunaj nás čeká zase za měsíc. Nebudeme sice mít už čas na tak intenzivní přípravu (musíme se připravit také fotbalový McDonald´s Cup a turnaj ve vybíjené), věřím však, že se miniházenou budeme stále bavit.