Vytisknout

Informační kartaJiž na začátku letních prázdnin jsme oslovili sportumilovnou veřejnost města a okolí se záměrem otevřít sportovní třídu s všestranným výukovým programem. Sportovně talentované děti, jejich rodiče a trenéry chceme na tomto místě informovat zásadním způsobem.

Vedle tělesné zdatnosti a sportovních dovedností programově míříme do oblasti emoční odolnosti a psychické vybavenosti mladého sportovce.

Nespěcháme za momentálním výkonem. Naším cílem je poznání v širokém spektru sportovních dovedností, časté prožitkové vjemy ve smyslu soutěžního vzrušení, jejich regulace cíleně řízenou komunikací..

Materiály, které Vám na těchto stránkách školní web přináší můžete zavnímat ve zhuštěné formě z informační karty . Zájemci o hlubší poznání filozofie školy v tomto směru odkazujeme na další článek , resp. závěrečnou práci funkčního studia ředitele školy. Myšlenky, které v této době předkládáme Vaší pozornosti zrály a byly rozvíjeny šest let. Celou tu dobu jsme také postupně vytvářeli podmínky pro činnost takto koncipované soustavy tříd. Dnes hlásíme připravenost ke startu a letos v září hodláme zahájit v 6. třídě. Je tedy na čase, abychom vyprofilovali požadavky na osobu zájemce, jeho vlastnosti, naznačili obsah talentových zkoušek, kterým jej hodláme v jarních měsících podřídit.

Toto všechno si můžete přečíst na tomto místě nebo se přijďte podívat a přesvědčit se na vlastní oči. Nezapomeňte si ovšem předtím domluvit schůzka na telefonním čísle 606786286 nebo pomocí elektronické pošty.