Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

8. - 9. 4. od 14 do 18 h: Zápis do 1. ročníku

1. 3.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Maminko, tatínku, paní cvičitelko, pane trenére,

považujte prosím následující oznámení za nabídku či výzvu Vám všem, kteří vychováváte sportovně nadanou dceru či syna, Video-upoutávka pracujete nebo chcete pracovat se sportovně talentovanou mládeží. Již rok Vás nejrůznějšími formami informujeme o záměru otevřít na naší škole, tedy Základní škole v Přerově , U Tenisu 4, třídu sportovní všestrannosti.

Třída by měla zahájit činnost  k 1. září 2009. Jednalo by se o 6. třídu s rozšířenou výukou Tělesné výchovy zaměřenou na rozvoj sportovní všestrannosti a herních dovedností. Všechny obsahové podrobnosti si můžete přečíst na našich webových  stránkách . Tu nejpodstatnější informaci Vám oznamujeme teď: Všichni zájemci, žáci 5. tříd, mají možnost zúčastnit se orientačních talentových testů.


První fáze - testy pohybových schopností a předpokladů k motorickému učení proběhnou ve čtvrtek 23. dubna 2009 od 16 hodin na školním stadionu ZŠ Svisle. Uskuteční se  na plastovém povrchu. Přístup na stadion je od nákupního střediska. Rádi si s Vámi popovídáme o sportovní orientaci a zájmech Vašeho dítěte,  poskytneme veškeré informace.

Druhá část talentového poznání bude probíhat v areálu domovské ZŠ U Tenisu dne 14. května 2009, tedy opět ve čtvrtek a opět v 16 hodin. Její obsahovou náplní budou herní  předpoklady dítěte. Při tomto setkání se alespoň částečně budeme zajímat o osobnost žáka. Přineste   prosím k nahlédnutí poslední vysvědčení a současnou žákovskou knížku.