Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Okresní kolo ve florbale starších žákyň proběhlo 22.11.2012 v Hranicích. Děvčata měla za soupeřky čtyři týmy ze ZŠ Přerova, Hranic a Lipníku nad Bečvou. Jejich cíl, postup do krajského kola, jim mohla zajistit jedině vítězství. To bylo svazující. Ale podařilo se. Čtyři výhry znamenaly vytoužený postup a 1. místo v okresním kole. Vedle sportovního výkonu děvčata prokázala vyzrálost i v příkladném sportovním chování.

Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena kapitánka Marie Pokorná a brankářkou turnaje Ellen Zamazalová.

Hráčky ZŠ U Tenisu:
M. Pokorná, E.Zamazalová, D. Rybecká, D. Jankovičová, B. Gaďourková, M. Vybíralová, M. Simonová, A. Bortlíková, T. Lagová, N. Bortlová, A. Hlávková, K. Kapiasová, K. Zemánková, K. Pavelková.
vedoucí družstva Nela Žemlová

Florbalové vítězky okresu Náš tým je tým s velkým T. Už v okrskovém kole jsme chtěli vyhrát, a také se nám to téměř podařilo. Do Hranic jsme postoupily z 2. místa. Jely jsme tam s obavami, i když si to nikdo nepřiznal, protože jsme si řekly, že nezáleží na výhře nebo prohře, ale....
Záleží na tom si zahrát, někdo dodal: „Záleží na tom si zahrát a VYHRÁT!!!"

Na hřišti jsme byly jako rodina, ani jedno křivé slovo, ani jeden škaredý pohled. POVZBUZOVALY JSME SE! A nejen na place, ale i ze střídačky se ozývaly burcující hlasy spoluhráček. Za sebe můžu říct : 22.11.2012 se může zapsat do historie školy, protože po dlouhých letech jsme postoupily do krajského kola. Byl to krásný den, s úžasnými spoluhráčkami, s úžasnou atmosférou a skoro vždy čistou a vyrovnanou hrou!

Musíme také poděkovat naší paní učitelce Mgr. Nele Žemlové, která nám celou dobu věřila, trénovala nás a bez které by jsme to tak daleko nedotáhly.
DĚKUJEME!!
kapitánka týmu Marie Pokorná