Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Text přijaté SMS: Dobrý večer, chtěla jsem Vás pozvat na domácí turnaj dorostenek 2.11.v sobotu od 12:30 hrajeme první zápas.

Pro ty, co by event. zprávě nerozuměli, překládám: Kája Zemánkova, dívenka která 30.června tohoto roku naposledy překročila práh naší školy, poslala v zastoupení silné skupiny svých spolužaček ze třídy paní učitelky Žemlové a dalších kamarádek z naší školy.

Příjemné pocity, které jsem v hale Spartaku Přerov získal, dost špatně korespondují s poměrně výraznými porážkami, které přerovská děvčata utrpěla. Nováčkovská daň je zaplacena, tak to ve sportu chodí.

K napsání tohoto článku mě ale spíše nastartoval krátký rozhovor s Ondrou Otáhalem, nadšeným trenérem mužstva. Přepisuji: V kádru mužstva jsou zařazeny a poctivě chodí trénovat děvčata Karolína Zemánková (97), L. Ř. (00), Martina Simonová (97), Patricie Chmelařová (97), Alena Bortlíková (97), Denisa Nogová (00), Denisa Rybecká (97) a Bára Gaďourková (98). Alena Bortlíková zastává funkci kapitánky mužstva, Bára Gaďourková je jeho nejproduktivnější hráčkou. Se všemi děvčaty narozenými v roce 1997 se příští soutěžní ročník počítá do kádru mužstva žen, které Fbc Přerov bude zakládat. Výše jmenovaná děvčata by měla tvořit jeho kostru.


Jak se Vám to čte, paní učitelko? Mně se to psalo velice příjemně!

Petr Vojáček