Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

8. - 9. 4. od 14 do 18 h: Zápis do 1. ročníku

1. 3.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

V letošním roce jsme se již po třetí přihlásili do Školní ligy miniházené. Liga je rozdělena do dvou kategorií – žáci 1. - 3. ročníku a 4.,5. ročníku a během školního roku proběhnou 4 turnaje.
V minulém týdnu jsme z Žeravic přivezli dvě třetí místa.

V úterý 25.11. odjeli do Žeravic mladší žáci: Koňařík Viktor, Hanzelka Lukáš, Zapletal Jan, Chupáč Jakub, Kosek Filip, Neumann Filip, Nejmet Matyáš, Piňos Antonín
Hoši se turnaje zúčastnili poprvé. Zápasy byly namáhavé, ale díky velké bojovnosti obsadili naši mladší žáci krásné třetí místo. Podle slov trenérky Aničky Tomaníkové se musí do dalšího turnaje zaměřit na techniku a vypilovat ještě nějaké menší chybičky.

Následující den – ve středu 26.11. jsem vezla na turnaj čtvrťáky ve složení: Ilík Štěpán, Oulehla Jan, Šenk Filip, Zbořil Vít, Chlum Jakub, Chudoba Martin, Kušner Vít, Přibyl Lukáš, Hošťálek Ondřej, Zlámalová Tereza
Většina z nich již na turnaji za mladší žáky byla, přechod do další kategorie nám ale způsobil neočekávané těžkosti. Družstvo z Velké Dlážky bylo složeno převážně z páťáků a v družstvu Trávníku vynikal házenkář, který trénuje v klubu. Díky tomu měly ostatní teamy nad námi převahu. Odjížděli jsme tedy se třetím místem, ale i s mnohými zkušenostmi a elánem do tréninku.

Fotky ze středy 26.11.

Další turnaje jsou naplánovány na 9.12. (mladší) a 10.12. (starší).