Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

* Volby do školské rady

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Dne 26.5. se třída 6.S zúčastnila svého prvního hromadného cyklovýletu. Jeli jsme po cyklostezce z Přerova až do Hranic k aquaparku a zpět stejnou cestou. Počasí nám přálo, slavili jsme i jeden svátek a samozřejmě nešlo pouze o cyklistiku.

Více fotek najdete zde.

 Děti měly dostatek času na odpočinek, ale i sportovní vyžití (aby nešlo pouze o jízdu na kole). Po cestě zpět jsme se zastavili i na oběd. Děti měly stále úsměv na tváři a jejich zálibou bylo zdravit všechny lidi, které jsme potkali - takže svůj optimismus šířily i do okolí. Sklidili jsme spoustu úsměvů, zábavy, poznatků, a lehké vypálení cyklo-oblečení a slunečních brýlí. Chtěli bychom touto cestou poděkovat i rodičům a nadšencům, kteří s námi spolupracovali - jak po celý den doprovodem, tak i těm, kteří nám kryli záda a byli v záloze, kdyby došlo ke komplikacím. Moc si vaší aktivity vážíme. Samozřejmě si vážíme i zodpovědného přístupu dětí k samotné akci.
Co se cykloturistiky týče, článek bude určitě pokračovat na podzim, kde si plánujeme výlet lehce náročnější, ve kterém se nevyhneme nakloněným rovinám ani náročnějšímu terénu.


Mgr. Mrázková a Mgr. Jelínek