Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Letos už podruhé jsme vyrazili za Lenkou do Budišova nad Budišovkou. Tentokrát nás bylo 20 a to je zase o trošku více než minule. Jestli to tak půjde dál, pojedeme možná nakonec za Lenkou všichni.

Program byl od začátku do konce našlapaný. Nejprve jsme poslepu prošli různá zákoutí areálu a pak šermovali nad hlavami svými kartáčky. V noci si pak každý mohl vychutnat romantickou procházku po lese s nevšedními úkoly. Vojta pak zhasl s Bárou svíčku a šli jsme spát.

Na druhý den jsme raději hned ráno vyrazili na místní zříceninu hradu. Chvilku jsme ji hledali a nakonec se u ní i vyfotili. Kdybyste ji na fotce neviděli, tak vidíte moc dobře.

Po obědě byly vodní hrátky s pexesem a už jen namazat klouby na večerní diskotéku. Pařba byla velmi solidní. Rychlé kusy, střídaly ukecané ploužáky a proložili jsme to taky nějakou tou společnou choreografii u Just Dance.

Ráno se nám téměř 100% nepodařilo zachránit lidstvo a skoro všechny zárodky skončily na Budišovské pneumatice, zbytek pak na jipce. Únava ve vlaku byla znát a spánek nás překvapil v různých polohách.

Však na fotkách uvidíš.

Michal a Vendula, vedoucí smečky