Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

* Volby do školské rady

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Kozlovice 26.6.2017

Na nebi modro a my se opět scházíme v krásném sportovním areálu, aby jsme strávili dopoledne ve sportovním duchu. Pro žáky jsme si opět připravili několik sportovních disciplín, přičemž každý se můsí právě jedné účastnit a změřit síly s ostatními jako člen družstva jedné třídy, či jednotlivec.

Sportovně založení, věčně aktivní a neklidní žáci byli vidět na travnaté ploše při turnaji v malé kopané, ringu a při atletických soutěžích. Ti klidnější a rozvážnější si vybrali kroket, petaque, mölkky, stolní tenis, nebo kombinaci Ubonga a pexesa. A jak to v každé souěži bývá, vyhráli ti nejlepší. Dostali diplom a byli vyfocení v duši. A protože se všichni snažili a vzorně chladili pouze v kýblech k tomu určených, každá třída za odměnu dostala meloun. Speciální cenu nauk pro každého získala třída, která se nejlépe připravila vizuálně a také se nejvíc líbila, třída 6.S. Momentky z průběhu sportovního dne i vyhlášení zkoukněte na fotkách.

Já, hlavní organizáor, děkuji i za žáky KRPŠ za finanční podporu; učitelskému sboru, zapojujícímu se do výuky převážně na 2. stupni, za pomoc s organizací a rozhodováním, hlavně pak Míšovi; našemu absolventovi Dydymu; panu Korytkovi a personálu sportovního areálu v Kozlovicích. Protože všechno bylo zase super! DÍKY!!!

Venda