Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

* Volby do školské rady

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Přes to, že začátek školního roku přinesl hodně deště, podařilo se nám uskutečnit cyklistický výlet ve všech sportovních třídách na prvním stupni  (teda krom 1.S, ti pojedou až v červnu...) A jak to tak u nás bývá, nebylo to jen o kolech.

Fotky ze všech výletů najdete ve fotogalerii.

 

2.S vyrazila ve čtvrtek 14.9. přes Želatovice, Tučín do Radslavic. Tam je čekala porjížďka na koních a skotačení na krásném dětském hřišti. Kilometrů jsme zase tolik neujeli, ale výlet si moc užili.

3.S vyjela na kola nejdříve - v pátek 8.9. Čekala nás první výšková zkouška cestou do Pavlovic na hřiště. Odtud jsme sjížděli do Sušice, přejeli přes Bečvu do Oseku na zmrzku. A odtud tou zábavnější cestou podél bečvy - terénem směr Laguna.

4.S svůj cyklovýlet prožila ve středu 13.9. Tady už nás čekalo kopců více. Pavlovice, rozcestí před Lhotou, Hlinsko a našim cílem byl Týn nad Bečvou.

A 5.S již předvedla opravdu kvalitní cyklistický výkon. Plný stoupání i sjezdů jak po silnici, tak v terénu - Želatovice, Tučín, Pavlovice, Hlinsko, Týn nad Bečvou, Gabrielka, Rybářská lávka, Přerov.

Všichni mladí cyklisti předvedli skvělí sportovní výkon a mají mou velkou pochvalu. A mé velké díky patří kolegyním - paním učitelkám třídním i rodičům a prarodičům za perfektní práci při organizaci a průběhu výletů.

A kam pojedeme v červnu? To ještě jisté není... Ale už se na to všichni těšíme.