Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST
Letos se konal již 13. ročník taneční soutěže, avšak netradičně pod názvem  "Žemlovačka".
 
Naši žáci si připravili krásná vystoupení, mnohdy plná vtipu, jindy z nich sálala energie a některá nás až dojímala. Tohoto krásného odpoledne se zúčastnilo celkem 34 soutěžících. Všichni podali maximální výkony, které učitelská a žákovská porota musela ohodnotit a vybrat ta nejlepší čísla.
 
Celou soutěž moderovala a uváděla děvčata z 9.S Kateřina Galnorová a Tereza Čevelová. Nelehký úkol měly také dívky Tereza Bláhová a Vendula Janáčková, které měly na povel všechny účinkující v zákulisí a publiku.
 
A jak to celé dopadlo? 
Nebylo to vůbec snadné rozhodnutí. Po odtančení posledního čísla dala porota hlavy dohromady, sečetla body a vybrala takto:
 
1. stupeň
 
1. místo
Ludmila Turková (2.B) a Lukáš Remeš (3.S)
 
2. místo
Kamila Klčová (5.B), Veronika Rybková (5.B), Eliška Šenková (5.B)
 
3. místo
Veronika Pavlíková (2.A), Simona Perutková (2.A)
 
 
2. stupeň
 
1. místo
Sabina Kainerová (6.S)
 
2. místo
Nikola Kutějová, Tereza Bortlová, Kateřina Prvá, Monika Hoffmanová, Agáta Leskovjanová, Dominika Kaňoková, Adéla Butorová, Tereza Skopalová, Pavlína Kučová, Natálie Černošková 
 
3. místo
Zuzana Mrázková (7.B), Tereza Koldová (7.B), Jolana Jašová (7.B)
 
 
Celým tanečním odpolednem jsme se prožemlovali až ke zdárnému závěru. Za tento krásný zážitek děkuji soutěžícím, ale také všem porotcům, moderátorům, pomocníkům a musím zmínit i famózní výkon, který podal náš jedinečný žemlovací diskjockey. Těším se, co si pro nás připravíte zase za rok.
 
Zuzka Žemlova/čka