Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

V podvečer 30. ledna se již tradičně koná žákovský ples určený pro žáky 2. stupně naší školy. Všichni naši žáci i učitelé přistoupují k této akci velmi zodpovědně a celé první patro se hemží nádherně oblečenými a neméně lépe upravenými skvosty.

I v letošním roce je program nabitý. Naplno to rozjíždíme ve fotokoutku, roztáčíme kola koloběžky, kroutíme boky u chachy, namáháme mozkovny u puzzle a zbytek se dotýká při štafetě.

Občerstvení opět posouváme na vyšší level a kromě slaného rautu, můžeme ochutnávat speciality i rautu sladkého. Komu by to třeba nestačilo, využívá služeb pojízdného baru.

Dvě kola diskotéky jsou kvalitní a jen se potvrzuje fakt, že žáci ZŠ U tenisu prostě umí pařit a to téměř na cokoliv. Třešničkou na dortu je pak vystoupení Štěpána Illíka z 9.S, který si již loni svým zpěvem a tanečními kreacemi získal přízeň všech fanoušků.

Moc děkuji všem kolegům a žákům, kteří se podíleli na přípravě, hladkém průběhu a také následném úklidu této tradiční akce. Speciální poděkování pak patří panu Palinkovi a paní Zlámalové, kteří nám moc pomohli s přípravou občerstvení pro naše hladové krky.

Nesmím zapomenout ani na studenty a učitele Střední školy gastronomie a služeb Šířava, kteří nám věnovali svou energii a čas. Moc si naší spolupráce vážím a rád bych na ni navázal i v budoucnu.

Co o nás napsali v Přerovském deníku a natočili do Televize Přerov naleznete v odkazech.