Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

V úterý 18. března se 24 žáků z naší školy vypravilo na okrskové kolo turnaje ve vybíjené. Se školami z blízkého okolí poměřilo síly naše dívčí družstvo i družstvo chlapecké, které bojovalo v kategorii otevřené, tj. pro družstva, ve kterých mohou být chlapci i dívky.

Dívčí družstvo vybojovalo třetí místo a naši chlapci vystoupili také na pomyslný bronzový stupínek.

Postup do dalšího kola nám o jedno místo v obou kategoriích utekl. Obě družstva však podaly hezký sportovní výkon, který se v průběhu turnaje jen zepšoval. Všem reprezentantům palří velká pochvala. Diplomy a pár fotek prohlížejte zde.

Dívčího turnaje se zúčastnily celkem 4 školy. Stupně vítězů obsadily družstva 1. ZŠ Velká Dlážka, 2. ZŠ Trávník a 3. ZŠ U Tenisu. Naši šoklu reprezentovaly tato děvčata z pátých ročníků: Simona Slaměníková, Natálie Černošková, Natálie Palková, Daniela Richterová (5.A), Pavla Kučová, Gabriela Vaculová, Lenka Složilová (5.C), Adéla Butorová, Anička Rakovanová, Zuzka Vychodilová, Valerie Řihošková a Anna Bělohoubková (5.D)

Smíšených družstev bylo celkem 7. První tří místa obsadila družstva: 1. ZŠ Osek nad Bečvou, 2. ZŠ Trávník a 3. ZŠ U Tenisu. Naši školu reprazentovali dva čtvrťácvi a dest žáků pátých ročníků: Radek Diviš a Ondra Palinek (4.S), Michal Černý, Honza Sikora (5.A), Adam Jenka, Lukáš Hanzelka, Vít Bednařík, Filip Neumann (5.C), Matouš Bürgl, Štěpán Hynek, Michal Planka a Dan Dospiva (5.D).