Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Začátek květena se blíží a s ním i seriál fobalových turnajů pro nejmenší žáky zákldních škol.

V úterý 25.4.2016 se na hřišti školy odehrálo školní kolo pro žáky 2. a 3. ročníků společně s 1.S.

Pokud chcete vědět více, čtěte dál... Na fotky se můžete podívat zde.

Školní kolo turnaje pro žáky 4. a 5. tříd bylo odehráno již v září.

Okrskové kolo turnaje pro žáky 1.-3. tříd bude v úterý 2.6.2017 na stadionu TJ Spartak Přerov na umělé trávě a pro žáky 4. a 5. tříd bude ve středu 3.6.2017 tamtéž.

Pokud budete mít čas a chuť, přijdte naše kluky podpořit.

V uterý 25. dubna se na hřišti školy sešlo 7 tříd z prvního stupně - 1.S, 2.A, 2.B, 2.S, 3.A, 3.B, 3.S - aby poměřily síly ve školním fotbalovém turnaji. Druháci a 1.S hráli mezi sebou každý s každým a třeťáci taktéž.

Na hřišti bylo vidět spoutu krásných fotbalových akcí. Děti hrály s velkým nasazením. Ale jak už to ve sportu bývá, vyhrát může jen jeden...

Souboj nejmladších fotbalistů vyhrál team z 2.S, za který nastřílel 9 gólů nejlepší střelec turnaje Marek DiCuia. Na druhém místě se umístili hráči ze 2.B, třetí příčku obsadili žáci 1.S a čtvrté místo zbylo na 2.A.

Souboj mezi třetími ročníky vyhráli hráči 3.A, druhé místo obsadila 3.B a s jednou prohrou a jednou remízou se na třetímmístě umístila třída 3.S.

Do "superfinále" se tedy probojovali 3.A a 2.S. V základní hrací době nebylo rozhodnuto. Každý team dokázal skórovat právě jednou. Na řadu tedy přišly penalty. V penaltovém rozstřelu se opět prosadili starší a silnější hráči ze 3.A

Speciální cenu rozhodčích si odnesli Dominik Jakubec z 1.S, jako nejlepší brankář a Šimon Dostál jako nejlepší hráč turnaje.