Základní škola Přerov, U Tenisu 4

Žhavé novinky

* Volby do školské rady

5. 4.: Právě vyšlo nové číslo školního časopisu TST

Tento rok byla okresní i krajská kola skvělá, i když zároveň těžší než loni. První kolo proběhlo celkem v pohodě, první zápas padal do soupeřovy branky gól za gólem, druhý zápas byl pro nás náročnější, ale i tak jsme nakonec vybojovaly první místo, což pro nás znamenalo postup do krajského kola.

To už bylo o dost náročnější. Pokud jde o soupeřky, narazili jsme totiž na spoustu dobrých, ba dokonce skvělých profesionálních hráček z různých týmů, takže se chvilkami dostavovala značná nejistota a nedůvěra v naše schopnosti, ale ukázalo se, že nakonec zcela zbytečně. První zápas jsme bohužel prohrály 4:0. Důvodů bylo více, ale ten nejpodstatnější byl nejspíš krátký čas na rozehrání a rozchytání brankáře, což je škoda, protože holky určitě měly na to zabojovat ještě lépe. Další souboj nás čekal s Gymnáziem Lipník nad Bečvou. I zde nás trochu znejistily obavy z několika profesionálních hráček v jejich týmu, ale když jsme ke konci prvního poločasu skórovaly, dodalo nám to novou energii i odvahu k boji. Nakonec jsme přidaly ještě dva krásné góly, takže finální výsledek byl 3:0 pro nás, což znamená, že jsme vybojovaly skvělé druhé místo, ”jupí,”a to hlavně díky tomu,že jsme měly perfektně sestavený tým a brankařku, která nás nejednou podržela.
Všem reprezentantkám z osmých i devátých tříd, které pro naši školu vybojovaly krásné stříbro, děkujeme a ještě jednou gratulujeme. Byly jste super!